Mis geen enkele update

Jammer dat je weggaat

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Page content

article content

Vakantie Sri Lanka in de Winter

Op vakantie naar de zon tijdens de wintermaanden? De maanden december t/m april zijn TOP maanden om door Sri Lanka te reizen.

Misschien ben je tijdens de zomer niet op vakantie geweest of wil je gewoon in de winter nog wat extra vitaminen en een mooi kleurtje opdoen. Ik neem je mee en laat het je zien.

zuidwest kust Sri lanka

Vakantie onder de Zon

De maanden december t/m april zijn uitstekend om door Sri Lanka te reizen. Het begin van de december maand kan nog wat regenbuien geven aan de zuidwestkust en in het midden van het land maar zodra de wind gedraaid is trekken de wolken weg richting het oosten. Vooral het bergachtige centrum, het zuiden en het westen van Sri Lanka, zijn tijdens deze maanden het best te bezoeken. Dit zijn namelijk de droogste maanden van het jaar met een gemiddelde temperatuur rond de 29 graden. Tijdens de maanden maart en april wordt het geleidelijk warmer, de gemiddelde temperatuur stijgt dan naar ongeveer 35 graden.

Rondreis en Strandvakantie

victoria meer Kandy Sri lanka Door de verscheidenheid aan landschappen en de rijke cultuur is reizen door Sri Lanka heel afwisselend. Zo heb je De Culturele Driehoek met zijn historische steden en Tempels, de uitgestrekte thee plantages in de berggebieden waar je mooie wandelingen kunt maken. De Kelani rivier die dwars door het oerwoud stroomt voor avontuurlijke wateractiviteiten, de verschillende Nationale Parken met al zijn wilde dieren en het prachtige Sinharaja regenwoud.

Voor Ideaal strandweer en de mooiste stranden moet je tijdens deze maanden in het Zuidwesten van Sri Lanka zijn. Combineer je mooie rondreis met een heerlijke strandvakantie en kies je eigen idyllische strand vanaf de westkust Kalpitya tot aan de Zuidkust Tangalle!

Wil je niet alleen maar luieren op het strand en vind je het ook leuk om wat activiteiten te doen, dan heeft elke kust plaats wel wat te bieden. Zo kan je gaan snorkelen en “Whale Watchen” in Kalpitya, met een traditionele Catamaran in Negombo de zee op varen, Zwemmen tussen de zee schildpadden in Unawatuna en sufboarden in Mirissa.

vakantie in Sri Lanka uitzicht Haputala Sri lanka

Kijk hier voor onze verschillende rondreizen in combinatie met strandvakantie.

“ De maanden december t/m april zijn TOP maanden om door Sri Lanka te reizen „

Het Hectische Verkeer

hectische verkeer in NegomboOm je rondreis in Sri Lanka op de meest ontspannen manier te doen en toch alle vrijheid te hebben, is reizen per auto met een privé chauffeur de beste optie. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken over het Hectische verkeer in Sri Lanka en hoe je je hotel moet vinden. Deze betrouwbare chauffeur is tevens je lokale gids die je onderweg heel veel kan laten zien en kan vertellen. Zo kun je optimaal van je vakantie igenieten.

Waar gaan we Slapen?

Tijdens je vakantie kan je helemaal tot rust komen en ieder doet dat op zijn eigen manier. Van “very local” tot aan “very luxe”. Er is voor ieder wat wils, slaap bijvoorbeeld in een hut op palen of voel je thuis in een “mudhouse”.  Plons in het zwembad van een hotel of maak gebruik van alle luxe in een all-inclusive Resort.

Geschikte reis organisatievakantie-in-sri-lanka-relaxen-in-giritale

Wij zijn gesitueerd in Sri Lanka en kunnen jou daarom goed advies geven over je reis en je ter plaatse in het Nederlands te woord staan. Daarom zijn wij de geschikte reisorganisatie om jouw reis te verzorgen.

Meer weten?

Wil je meer informatie en wil je weten hoeveel zo’n rondreis met een strand vakantie nou eigenlijk kost. Neem contact met ons op zodat wij samen met jou een mooie reis kunnen samenstellen.

Vakantie Tempel van de Tand Kandy

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Comment Section

0 reacties op “Vakantie Sri Lanka in de Winter

Plaats een reactie


*