Onze Rondreizen

Met onze rondreizen in Sri Lanka kan je zowel individueel als met een groep op reis. Georganiseerd rondreizen en toch alle vrijheid hebben om Sri Lanka zelf te ontdekken.

Sri Lanka is klein, maar groot in diversiteit. Binnen drie uurtjes ga je van de eindeloze bounty stranden naar de dichtbegroeide jungle. Trek je de ene dag door de bergen en even later bewonder je de eeuwenoude cultuurschatten. Zwem met dolfijnen en ga walvissen spotten aan de kust en zie olifanten en luipaarden in het wild tijdens een Safari. In Sri Lanka kan het allemaal.

Door de kleine afstanden is het ook een uitstekende bestemming om met kinderen rond te reizen.

In Sri Lanka kan het allemaal.

Bekijk welke reis bij jou past.

Avontuurlijke Familie Rondreis

Mooie reizen maken met kinderen is een unieke ervaring. Een nieuwe cultuur leren kennen en elke dag nieuwe avonturen beleven. Sri Lanka is de ideale bestemming om met kinderen rond te reizen. Samen slapen in een lemen huis en wakker getrommeld worden door de apen. Tropische vruchten proeven en samen thee plukken op de plantages. Wandelen in de bergen en schelpen zoeken op het strand.

Kijk hier om de hele tour te zien


De Eindeloze stranden van het Zuidwesten

In dit avontuur nemen we je mee naar de mooie stranden van de zuidkust. Van Negombo tot aan Tangalle ontdek je de prachtige landschappen, de vriendelijke mensen en de idyllische kleine kustplaatsen. Zwem in de heldere turquoise zee en geniet van de aangename, tropische temperaturen. De zee in het zuiden van Sri Lanka is een van de beste plaatsen ter wereld om walvissen te spotten.

Kijk hier om de hele tour te zien


Beleef de Wonderschone Natuur

Ervaar de meest spectaculaire landschappen, dieren en cultuur die Sri Lanka te bieden heeft! Van de prachtige hooglanden van Nuwara Eliya naar een safari in één van de meest befaamde wildparken in Sri Lanka, Yala. Beleef de natuur en wandel ’s ochtens door het ongerepte Sinharaja regenwoud waar vele dieren leven die enkel in Sri lanka voorkomen. Bekijk de vele spectaculaire kleuren groen en de ongelooflijke verscheidenheid aan flora en fauna. Neem een duik in de warme turquoise zee en geniet de rest van de tijd op het strand.

Kijk hier om de hele tour te zien


Beste van de tropische Oostkust

Liefhebbers van zon, strand en zee kunnen in Sri Lanka perfect terecht. Met deze uitgebreide tour nemen we je mee van een prachtig strand aan de Westkust naar de ongerepte stranden in een serene omgeving van de Oostkust. Gouden stranden, turquoise heldere blauwe zeeen, oude monumenten, de vriendelijke bevolking, zorgen voor het ultieme vakantie gevoel

Kijk hier om de hele tour te zien


Bewonder de Cultuur & Geschiedenis

Bewonder het prachtige culturele erfgoed van Sri Lanka. Leer meer over de geschiedenis en bewonder de bezienswaardigheden. Van de heilige Tempel van de Tand in Kandy waar de stad levendig is met een grote markt en duizend en één winkels, naar de oude geschiedenis van prachtig ingerichte ruïnes en reusachtige stoepa's. Je kunt het allemaal bewonderen in deze unieke ervaring.

Kijk hier om de hele tour te zien