Mis geen enkele update

Jammer dat je weggaat

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Page content

article content

Profiteer van kortingen en vermijd de toeristische drukte

Tempel van de Tand in KandyWil je tijdens de maanden oktober en november reizen naar Sri Lanka. Dan moeten we je wel adviseren een paraplu mee te nemen. Oktober en november is het regen seizoen in Sri Lanka. Dit komt door de “inter-moesson“, er is dan kans op regen over het hele land. Toch is het erg leuk om juist tijdens deze periode in Sri Lanka rond te reizen en goedkoop!

Niet alleen profiteer je van de kortingen in het laagseizoen, tijdens deze periode vermijd je ook de toeristische drukte.

Natuurlijk regent het dan niet de volle twee maanden lang. Oktober geeft vaak de meeste regen maar het kan tussendoor dagen of zelfs weken droog zijn,  zeker in de maand november. Het weer blijft in deze periode hoe dan ook onvoorspelbaar. Koud is het dan in ieder geval niet. De temperaturen zijn ook dan ook nog lekker warm!

Oktober en November reizen naar Sri Lanka

Vrouw wandelt door rijstvelden Polonnaruwa
Hou je van cultuur, warmte, lekker eten en geef je niet om een regenbui tussendoor? Dan is een vakantie naar Sri Lanka, tijdens de maanden oktober en november in het laagzeizoen, vast wel iets voor jou!

Maak een mooie reis door dit prachtige eiland. Het wisselvallige weer, tijdens deze periode, geeft juist de mogelijkheid om je eens goed te verdiepen in de culturele bezienswaardigheden. Bezoek de verschillende locaties en laat je meevoeren in de rijke historie van Sri Lanka.

Niet alleen profiteer je van de kortingen in het laagseizoen, tijdens deze periode vermijd je ook de toeristische drukte

kind-bootreis-negombo-nederlands-kanaal-tourmaster-sri-lanka-275x187Zie hoe het groen in de natuur, tijdens deze maanden, groener wordt. Meng je onder de hartelijke bevolking en leer hun levenswijze en armoede kennen.

Maak een spectaculaire trekking onder begeleiding van een professionele gids door het afgelegen natuurgebied van het oeroude tropische regenwoud, Sinharaja, van Sri Lanka. Loop door de rivieren en onder een waterval door en bewonder de bijzondere dier en plantensoorten.

Ben je geinteresseerd geraakt en wil je weten hoeveel een rondreis tijdens de maanden oktober en of november kost? Bekijk dan hier onze aanbieding.

Wil je weten hoe het is om in de maanden December t/m April te reizen door Sri Lanka klik dan hier voor onze Winter periode BLOG.

 

Comment Section

0 reacties op “Profiteer van kortingen en vermijd de toeristische drukte

Plaats een reactie


*