Malediven 2017

Kom helemaal tot rust en waan je op een verlaten eiland met witte stranden, omgeven met de azuurblauwe zee. Verblijf in één van de prachtige resorts die de Malediven te bieden heeft. Ontdek de onderwater schatten van één van 's werelds beste duiklocaties.

De charme van de eilanden, de rust en natuurlijk het geweldig duiken en snorkelen zijn de ingrediënten voor een perfecte vakantie op de Malediven.

Paradise Island Resort & Spa

Het Resort is gelegen in de eilanden groep van het Noordelijke Malé-Atol,10 km van de luchthaven vandaan.Ontdek alle mogelijke comfort, voorzieningen en faciliteiten die je je kunt bedenken.

Meer Informatie

Fun Island Resort & Spa

Fun Island Resort & Spa ligt op het eiland Bodufinolhu welke is gelegen in de eilanden groep van het Zuidelijke Malé-Atol. Het eiland ligt op slechts 37 km van de Internationale luchthaven vandaan.

Meer Informatie

Sun Island Resort & Spa

Dit resort ligt in de eilanden groep van het Zuidelijke Ari-Atol, ongeveer 100 km van de internationale luchthaven vandaan. Met zijn exotische tropische bloemen staat dit resort bekend om zijn prachtige omgeving.

Meer Informatie

Adaraan Club Rannalhi

Adaaran Club Rannalhi ihotel ligt op het puntje van Zuid-Male atol in de exotische verzameling van eilanden. slechts 34 km van het Male International Airport Een ontspannen omgeving.

Meer Informatie