Mis geen enkele update

Jammer dat je weggaat

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Page content

article content

Luchthaven van Sri Lanka: vernieuwing start- en landingsbaan!

De luchthaven van Sri Lanka, de Bandaranaike International Airport (BIA), ook wel “Colombo Airport” genoemd, zal begin 2017 zijn start- en landings baan gaan upgraden naar de internationale normen. Tevens wordt er een tweede terminal gebouwd wat nodig is door de sterke toename van het toerisme.

Werkzaamheden Luchthaven van Sri Lanka

Vanaf 5 januari 2017, gedurende 3 maanden zal er worden gewerkt aan de vernieuwing van de start en landingsbaan. Tijdens deze werkzaamheden kunnen er geen vliegtuigen opstijgen en landen tussen 08:30 tot 16:30 overdag. Buiten deze sluitingstijden is de luchthaven van Colombo gewoon open voor vliegverkeer.

Wat betekent dit voor jou?

Vliegmaatschappijen zoals SriLankan Airlines, KLM, Qatar, Emirates en Turkish Airlines hebben hun vlucht schema’s tijdens deze maanden aangepast. Boek je direct bij de vliegmaatschappij dan zijn de aangepaste tijden zichtbaar.  Sommige vliegschema’s hebben door deze aanpassingen wat langere overstaptijden in bijvoorbeeld Dubai en Doha.

Let op: Nog niet alle reisorganisaties in Nederland geven de aangepaste vliegtijden door.  Bij het boeken van een pakketreis naar Sri Lanka kan het mogelijk zijn dat je uiteindelijk andere vliegtijden krijgt met mogelijk langere overstaptijden.

luchthaven van sri lanka landen van srilankan airlines

Boeken bij Tourmaster Sri Lanka

Boek je bij ons, dan kom je niet voor een verrassing te staan.  Je koopt zelf je vliegtickets en bepaal hiermee ook zelf je vlieg en overstap tijden. Hierop passen wij je rondreis of strandvakantie aan.

Door de aangepaste vliegtijden is het mogelijk dat je midden in de nacht landt op de Colombo luchthaven. Het inchecken in een hotel kan normaal pas vanaf 15:00. Wij zorgen ervoor dat je direct in je hotel in kan inchecken.

Wij zijn de enige Nederlandse Touroperator gevestigd in Sri Lanka. Hierdoor zijn wij direct op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. En de communicatie met ons is in het Nederlands.

Rechtstreeks Vliegen met KLM

KLM gaat vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) met zijn nieuwe Boeing 787 Dreamliner deze winter direct vliegen op Colombo Bandaranaike Airport (CMB). Vanaf november 2016 zal KLM met twee vluchten per week, op maandag en vrijdag, rechtstreeks vliegen tussen Colombo en Schiphol.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze op maat gemaakte rondreizen of een strand vakantie?  Neem contact met ons op.

Comment Section

0 reacties op “Luchthaven van Sri Lanka: vernieuwing start- en landingsbaan!

Plaats een reactie


*