Mis geen enkele update

Jammer dat je weggaat

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Page content

article content

Waar ligt de internationale luchthaven van Sri Lanka?

Weet jij wel waar Colombo (CMB) Airport ligt?

De internationale luchthaven van Sri Lanka, Colombo (CMB) Airport, officieel bekend als Bandaranaike International Airport, is de belangrijkste luchthaven van Sri Lanka.

De meeste toeristen denken daarom ook dat de Internationale luchthaven van Sri Lanka in of bij Colombo ligt.

Het Bandaranaike internationale luchthaven van Sri Lanka ligt helemaal niet in Colombo. Althans niet dicht in de buurt. De luchthaven ligt ongeveer 36 km ten noorden van Colombo.

Waar ligt de internationale luchthaven van Sri Lanka dan wel in de buurt?

De luchthaven is gelegen in een buitenwijk van de kustplaats Negombo. Het centrum van Negombo ligt maar 10 km van de Internationale luchthaven vandaan.

Dus als je een reis naar Sri Lanka gaat plannen is het soms handiger om in Negombo te verblijven dan de drukte op te zoeken in Colombo.

Wil je naar Colombo hou er dan rekening mee dat de reistijd naar Colombo kan verschillen tussen 45 minuten tot wel 1,5 uur.

Vanaf het Bandanaraike Internationale luchthaven rij je via de “Express way” (Tolweg) naar Colombo.  Deze tolweg, de E03 is ongeveer 26 kilometer lang en kost je € 2,- tol. Rij je naar Colombo overdags tijdens de spitsuren (08.00 t/m 21.00) dan kom je automatisch in een trechter van drukte terecht. Dit wordt uiteindelijk een file die je langzaam (45 minuten extra) Colombo in brengt.

Wij boeken voor onze klanten altijd de eerste overnachting in Negombo, zeker na een lange vlucht is het handig om snel bij je hotel te zijn, lekker in het zwembad te plonzen en te wandelen op het strand.

Het is bij ons altijd mogelijk als je een rondreis boekt, om bijvoorbeeld de laatste dag een overnachting in Colombo te organiseren, of je kan natuurlijk ook weer verblijven in Negombo. Dit hangt natuurlijk allemaal af van je aankomst- en vertrektijd van je vlucht.

Bij ons is dit alles op maat te organiseren omdat jezelf je vlucht boekt en wij passen hier je reisschema op aan.

Internationale Luchthaven van Sri Lanka

Luchthaven van Sri Lanka

Comment Section

0 reacties op “Waar ligt de internationale luchthaven van Sri Lanka?

Plaats een reactie


*